Nordens ledande producent och leverantör av profilerade drycker. Brett sortiment, snabba leveranser och bra pris!​

Svensk produktion av profilvatten sedan 2010

Genom att erbjuda Sveriges bredaste sortiment av profilerad dryck kan ni välja mellan profilvatten, energidryck, must, PET-flaskor och pappmuggar.

Varje pack med profilvatten innehåller 18st flaskor. Vanligt förekommande antal är 108st till konferensen, 306st flaskor till kontoret, 504st flaskor till eventet, helpall med 1296st till mässan eller 40.000st till nästa stora marknadsföringskampanj, oavsett storlek så välkomnas ordern och vi kan alltid anpassa antal efter ert behov. Vår profilerade energidryck packas i tråg om 24st och finns som vanlig och sockerfri.

Adwaters profilvatten och profilerade drycker är storsäljare som är enkla att dela ut och de sprider ert varumärke. Helt enkelt en törstsläckare med ert budskap. Alla våra produkter är registrerade för pant i Sverige, Norge och Finland. Dessutom är Adwater även registrerad livsmedelsproducent och har tillstånd producera profilvatten och annan profilerad dryck i vår helt egna produktion. ​

Adwater är ett familjeföretag inom produktion av profilvatten & dryck

Företaget startades 2010 av bröderna Eric och Martin, då med en annan affärsidé inom profilerade PET-flaskor på svenska flygplatser. Ganska omgående började det komma in förfrågningar på fyllda PET-flaskor och profilvatten. Från start har det varit viktigt att alla våra kunder, oavsett storlek, alltid får förstklassig service och en produkt av högsta kvalité. Från start har vi varit tydliga om att ha en helt egen produktion för att kunna ta ansvar från förfrågan till levererad produkt. Att vilja ha ansvar kräver även att vi är på tårna hela tiden. Vår första produktion var till stora delar manuell men vi har tagit steg för steg mot en helautomatiserad produktion.

2019 investerade vi i en helt ny helautomatiskt fyllningslina med en kapacitet på 2500 flaskor per timme vilket gör oss till en av de största producenterna och leverantörerna av profilerad dryck inom vår nisch mot reklam- och profilmarknaden.

Verksamheten är baserad med produktion och kontor på Värmdö i Stockholms skärgård men finns även med fysisk närvaro i Norge (Oslo) och Finland (Helsingfors).

Adwater strävar alltid efter att vara marknadsledande i segmentet för profilvatten och profilerad dryck. Företaget ska driva på den positiva utvecklingen och investerar därför regelbundet i nya maskiner som effektiviserar produktionen, höjer kvalitén på produkterna och säkerställer våra höga krav. Profilvatten är som produkt är efterfrågad av många och därför är det viktigt för oss som producent att hela tiden utveckla vår produktion och ligga i framkant.

Hållbart profilvatten,
100% återvinningsbart

Materialet i till våra PET-flaskor produceras i Sverige och är 100% återvinningsbart.
Vad gör vårt profilvatten och profildryck hållbart?

• Produktion i Sverige
• Moderna produktionsmaskiner
• Svensk PET
• 100% återvinningsbara
• Miljöanpasasde etiketter
• Hållbara transporter till och från produktion
• Inget svinn

Adwater strävar alltid efter att vara marknadsledande i segmentet för profilvatten och profilerad dryck. Företaget ska driva på den positiva utvecklingen och investerar därför regelbundet i nya maskiner som effektiviserar produktionen, höjer kvalitén på produkterna och säkerställer våra höga krav.

Profilvatten är som produkt efterfrågad av många och därför är det viktigt för oss som producent att hela tiden utveckla vår produktion och ligga i framkant.

All vår produktion av profilvatten sker i Sverige med ett av världens bästa vatten. Alla Adwaters PET-flaskor produceras i Sverige och är 100% återvinningsbara. Våra produkter har genomgått en rad olika hållbarhetstester för att dels uppfylla gällande lagar och regler som krävs för produktion och märkning av livsmedel men även för att uppnå högt ställda kvalitetsmål.

Etiketterna som vi producerar och använder går att tvätta av i 65°C utan kemikalier. Detta är ett krav från Returpack för att få vara ansluten till deras återvinningssystem så att allt vårt profilvatten går att pantar.

Rulla till toppen