Sortiment

Nordens ledande producent och leverantör av profilerade drycker. Brett sortiment, snabba leveranser och bra pris!

Adwater är inte bara ett namn på marknaden; det är synonymt med kvalitet och mångsidighet när det gäller profilerade drycker. Med ett av Sveriges mest omfattande sortiment har vi stolt positionerat oss som en framstående aktör inom branschen. Vårt sortiment inkluderar allt från profilvatten och reklamvatten till profilerad energidryck, julmust och öl. Dessutom erbjuder vi pappmuggar, kylar och mycket mer.

Vad som särskiljer Adwater från konkurrenter är vårt engagemang för kvalitet. All vår produktion tar avstamp i ett av världens renaste och bästa vatten, vilket är dokumenterat. Denna bas säkerställer att varje produkt som lämnar våra anläggningar uppfyller de högsta standarderna för smak och renhet.

Möjligheterna med vårt brett sortiment av profilerade drycker är praktiskt taget gränslösa. Oavsett om du behöver drycker för företagsevent, mässor, sporttävlingar eller kontoret kan Adwater skräddarsy en lösning som passar just dina behov. Varje tillfälle förtjänar den bästa drycken, och med Adwater är det precis vad du får.

Ett annat unikt inslag i Adwaters erbjudande är vår personliga touch. När det kommer till branding, vet vi att detaljerna räknas. Därför erbjuder vi alla våra kunder och partners kostnadsfri hjälp med etikettlayouten. Vi fortsätter att finjustera tills etiketten är exakt som du vill ha den och helt godkänd.

Tack vare vår avancerade, helautomatiska produktionslinje och toppmoderna tryckutrustning kan vi snabbt leverera beställningar utan långa väntetider. Och eftersom all produktion sker här i Sverige, kan våra kunder känna sig trygga med att de stöder lokal tillverkning. Vår anläggning ligger pittoreskt belägen i Stockholms skärgård, en plats känd för sin naturliga skönhet och, naturligtvis, sitt exceptionella vatten.

Vi på Adwater är också djupt engagerade i hållbarhet. Alla våra PET-flaskor är tillverkade av återvunnen svensk PET. Detta, tillsammans med våra aluminiumburkar, innebär att våra produkter är 100% återvinningsbara. Alla våra produkter är dessutom pantregistrerade i Sverige, Norge och Finland.

Med en verksamhet som sträcker sig över tre länder – Sverige, Norge och Finland – är Adwater inte bara en av nordens största producenter av profilerad dryck, utan även en pionjär i branschen. Vi är stolta över att vara en ledande aktör på marknaden och fortsätter att sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Om du letar efter den ultimata partnern för profilerade drycker, behöver du inte leta längre än Adwater. Låt oss hjälpa dig att göra ditt nästa event, mässa eller arbetsplats till något alldeles extra.

Avslutningsvis, när du tänker på kvalitetsdryck, tänk Adwater – Nordens främsta val för smak, kvalitet och branding.

 

Egen fabrik

Egen daglig produktion betyder full kontroll från order till leverans. All produktion sker i Sverige i vår egna produktionsanläggning.

Minsta antal

Vatten fr. 108st
Must/läsk fr.108st
Energidryck fr. 120st
Pappmuggar fr. 500st

Snabba leveranser

Normal 10 arb.dagar
Snabb 5-9 arb.dagar
Express inom 4 arb.dagar.

Service

Kostnadsfri hjälp korrektur
Hjälp med tryckunderlag
Personlig service
Lagerhantering/avrop

Pet-flaska adwater
Pet-flaska
Tomma 330ml / 500ml

Adwater profilerad energdryck
Profilerad energidryck
Ge varumärket energi 250ml

Pappmuggar med tryck adwater
Pappmuggar
120ml/230ml/350ml

Profilvatten adwater 330ml
Profilvatten/Reklamvatten
Stilla, kolsyrat eller smaksatt 330ml

Adwater profilerad öl
Profilerad öl
330ml Glasflaska Alkoholfri / 3,5%

Adwater kyl med tryck
Kylar
Flera olika modeller

Profilvatten adwater 500ml
Profilvatten/Reklamvatten
Stilla, kolsyrat eller smaksatt 500ml

Profilerad julmust adwater
Profilerad must 500ml
Originalrecept från 1912
Säsongsprodukt JUL/PÅSK

Adwater flaska

Vad gör Adwater?
Söker du efter en leverantör av profilerad dryck och funderar över vilket val som är rätt?

Här kan du läsa fler fördelar med oss som leverantör!

Frågor eller funderingar - order@adwater.se

Adawter sortiment profilvatten