Pappmuggar med tryck

Storlekar för alla behov.

Pappmugg med eget tryck är en oslagbar reklampelare oavsett ändamål.
Era pappmuggar kan tryckas precis så som ni önskar med allting från endast en logga till helteckande motiv runt hela pappmuggen.

Välj mellan vanliga eller EKO-certifierade muggar.
Sverige är en av världens största kaffekonsumenter med c.a 9kg kaffe per person/år, det betyder i snitt 3st koppar om dagen året runt.

Det gör dessa muggar med eget tryck till ett självklart sätt att synas.

Alltid inklusive 4-färgstryck runt om hela muggen.
Plastlock i vitt eller svart finns som tillval.

Normal leveranstid: ca. 10-14 dagararbetsdagar

Personliga pappersmuggar med tryck - gör ditt varumärke synligt och hållbart

Vill du göra ett starkt intryck på dina kunder samtidigt som du tar ett hållbart steg mot att minska plastavfallet? Våra personliga pappersmuggar med tryck är den perfekta lösningen för ditt företag, evenemang eller fest. Med ett stort utbud av storlekar, väggstrukturer och miljövänliga alternativ finns det något för alla tillfällen.

Storlekar för alla behov!

Våra pappersmuggar finns i olika storlekar för att passa olika drycker och användningssyften. Välj mellan 120 ml för espressokaffe och andra små drycker, 230 ml och 350 ml för en perfekt kopp kaffe eller te, eller 450 ml för en generös portion varm choklad eller svalkande drycker. Dessutom erbjuder vi både singelväggsmuggar för enklare drycker och dubbelväggsmuggar för att hålla värmen längre och skydda händerna från den varma drycken.

Ett unikt uttryck för ditt Varumärke

Med våra pappersmuggar kan du anpassa dem efter ditt varumärke. Oavsett om du vill ha din logotyp, slogan, företagsfärger eller unika grafik tryckt på muggarna, kan vi hjälpa dig att skapa ett unikt uttryck som kommer att göra att ditt varumärke sticker ut. Varje gång dina kunder använder dessa pappersmuggar blir det ett tillfälle för ditt företag att synas och skapa varaktiga intryck.

Pappmuggen tillverkas av FSC-märkt kartong av hög kvalitet, speciellt framtagen för just vår typ av pappersmuggar. Pappmuggen är även godkänd för livsmedel och tillverkas med perfektion så att du eller din kund kan njuta av dryck utan bekymmer.

Vanliga och EKO-Alternativ för miljömedvetenhet

För de miljömedvetna kunderna har vi också EKO-varianter. Våra EKO-pappersmuggar är tillverkade av förnybara och hållbara material, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Du kan vara stolt över att bidra till en mer hållbar framtid genom att välja våra EKO-pappersmuggar. Vi erbjuder också vanliga pappersmuggar av hög kvalitet som också är biologiskt nedbrytbara, vilket ger dig ett hållbart alternativ som samtidigt behåller den höga kvaliteten.

Beställ dina pappersmuggar med tryck idag

För de miljömedvetna kunderna har vi också EKO-varianter. Våra EKO-pappersmuggar är tillverkade av förnybara och hållbara material, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Du kan vara stolt över att bidra till en mer hållbar framtid genom att välja våra EKO-pappersmuggar. Vi erbjuder också vanliga pappersmuggar av hög kvalitet som också är biologiskt nedbrytbara, vilket ger dig ett hållbart alternativ som samtidigt behåller den höga kvaliteten.

Leveranstid:
10-14 arbetsdagar

Art.nr
6120 120ml SW 
6230 230ml SW/DW 
6350 350ml SW/DW

Minsta beställning: 
120ml SW: 1000st
230ml/350ml SW: 1000st
230ml/350ml DW: 500st

Vanligt förekommande antal:
500st – Paket
1000st – Paket
3000st – Paket
5000st – Halvpall
10000st – Helpall
15000st – Helpall
20000st – Helpall
35000st – Helpall
50000st – Helpall

Hållbarhet:
6-9månader

Valbara tryckmetoder för produkten:
Digitaltryck – Vanlig etikett CMYK (ingår alltid)

Relaterade produkter:
Profilvatten 330ml
Profilvatten 500ml
Profilerad energidryck, iste & iskaffe

 

Spara tid

Daglig produktion betyder full kontroll från order till leverans. All produktion sker i Sverige i vår egna produktionsanläggning. Det betyder även att ledtiden från beställning till levernas är kortast i branschen.

Dokumenterad livsmedelsproducent

Adwater AB är en godkänd livsmedelsproducent. Vi står under kontroll av Värmdö Kommun och har årligen inspektionen för att säkerställa att produktion och produkt hållaer absolut högsta kvalité.

Spara pengar

Adwater är producerande part och har inga mellanhänder i produktionsled. ALL produktion sker i vår helt egna anläggning på Värmdö utanför Stockholm.

Kvalité sedan 2010

Adwater AB startades 2010 och är ett familjeföretag. Vår styrka ligger i livsmedlesproduktion och att kunna möta våra partners och kunders ständigt ändrade förutsättningar.

Snabba leveranser

Normal 10 arb.dagar
Snabb 5-9 arb.dagar
Express inom 4 arb.dagar

Kostnadsfri service

Kostnadsfri hjälp korrektur
Hjälp med tryckunderlag
Personlig service
Lagerhantering/avrop

Rulla till toppen