Tomma profilerade PET-flaskor 330ml/500ml

Är du på jakt efter ett miljövänligt och praktiskt sätt att få ditt vatten på språng? Då är tomma profilerade PET-flaskor det perfekta alternativet för dig! Dessa flaskor ger dig friheten att fylla dem med rent och svalkande vatten precis när du behöver det, genom en vattenautomat, kran eller annat tillgängligt vattenkälla.

Går att få med eller utan etikett. Kork kan fås på sidan eller monterad vid leverans så att brukaren bryter förseglingen

Miljövänlig och Återanvändbar

Våra tomma PET-flaskor är tillverkade av återvunnen PET och är 100% återvinningsbar, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Istället för att använda engångsflaskor kan du enkelt fylla på din tomma PET-flaska gång efter gång, vilket minskar mängden plastavfall och hjälper till att bevara miljön. Dessutom kan du vara stolt över att du gör ett hållbart val och bidrar till att minska plastens påverkan på naturen.

Anpassningsbara Profilerade Flaskor

En annan fördel med våra tomma PET-flaskor är att de kan profileras enligt dina önskemål. Om du driver ett företag, restaurang, gym, eller eventföretag kan du dra nytta av den anpassningsbara designen. Lägg till ditt företagslogotyp, slogan eller evenemangsnamn på flaskorna för att skapa ett unikt och minnesvärt intryck på kunderna. Den profilerade flaskan fungerar som en reklamplats som sprider ditt budskap varje gång den används.

Beställ Dina Tomma Profilerade PET-flaskor Idag

Så varför vänta? Gör ett hållbart val genom att investera i våra tomma profilerade PET-flaskor idag. Beställ dem i den mängd du behöver och upplev fördelarna med ett miljövänligt, anpassningsbart och bekvämt sätt att transportera vatten. Tillsammans kan vi bidra till en grönare och mer hållbar framtid.

Leveranstider:
Normal 10 arb.dagar
Snabb 5-9 arb.dagar
Express inom 4 arb.dagar

Art.nr
3301 330ml
5001 500ml

Minsta beställning: 330ml = 150st / 500ml = 120st
Vanligt förekommande antal:
120st – Kvartpall
240st – Kvartpall
480st – Halvpall
960st – Halvpall
1920st – Helpall
3840st – Helpall

Valbara tryckmetoder för profilvatten:
Digitaltryck – Vanlig etikett CMYK (ingår alltid)
Digitaltryck – Transparent etikett CMYK + Vit

Relaterade produkter:
Profilvatten 500ml
Profilerad energidryck, iste & iskaffe
Pappmuggar med tryck

Spara tid

Daglig produktion betyder full kontroll från order till leverans. All produktion sker i Sverige i vår egna produktionsanläggning. Det betyder även att ledtiden från beställning till levernas är kortast i branschen.

Dokumenterad livsmedelsproducent

Adwater AB är en godkänd livsmedelsproducent. Vi står under kontroll av Värmdö Kommun och har årligen inspektionen för att säkerställa att produktion och produkt hållaer absolut högsta kvalité.

Spara pengar

Adwater är producerande part och har inga mellanhänder i produktionsled. ALL produktion sker i vår helt egna anläggning på Värmdö utanför Stockholm.

Kvalité sedan 2010

Adwater AB startades 2010 och är ett familjeföretag. Vår styrka ligger i livsmedlesproduktion och att kunna möta våra partners och kunders ständigt ändrade förutsättningar.

Snabba leveranser

Normal 10 arb.dagar
Snabb 5-9 arb.dagar
Express inom 4 arb.dagar

Kostnadsfri service

Kostnadsfri hjälp korrektur
Hjälp med tryckunderlag
Personlig service
Lagerhantering/avrop

Rulla till toppen