Leveranser

Leveranser

Leveranstider

Med normal leveranstid menas att varan/produkten skall utlevereras från Adwaters produktion på den 10:e arb.dagen, vid snabb leverans 5-9 arb.dagar och express inom 4 arb.dagar.

Tiden räknas från godkänt korrektur om inte annat överenskommits.
Lägg där till angivna leveranstider gäller till orter dit Postnord eller Adwaters transportalternativ levererar på en dag från Stockholm.

För övriga orter tillkommer den extra tid som Postnord tar på sig att leverera. Expressproduktion kan i de flesta fall erbjudas. För detta tillkommer expresskostnad. Om försändelse går i retur p.g.a felaktiga adressuppgifter eller liknande debiteras returfrakt.

Vi ansvarar ej för ev. leveransförsening som beror på att speditören inte håller sin vanliga leveranstid.

Upphämtning

Vill man så går det jättebra att välja “Upphämtning” som leveransalternativ när man lägger sin order.
Då hör vi av oss så snart produkterna är färdiga och redo att hämtas hos oss på Mörtnäs hagväg 11 på Värmdö (Stockholm)

Att tänka på

– Se till att adressen du anger vid beställningstillfället är bemannad vardagar mellan 8-17. Finns det tider då adressen ej är bemannad behöver vi få veta det i samband med beställningen. Speditören får inte lämna gods utan en påskrift och är ingen på plats för att skriva under tas godset tillbaka till terminalen.
– Se till så att du fått alla kollin när du skriver under att du mottagit sändningen.

Transportskador

Om någon ser skadat ut, anmäl det då till personen som levererar. Denne får då göra en anteckning om detta innan ni skriver på mottagandet. Anmäls ej skadat gods vid leverans är det svårt att få kompensation för detta från speditören.

Returer

Mottages ej utan godkänd reklamation. Kontakta alltid oss innan retur.

Spåra gods

Spåra gods hos: PostNord