Klubbvatten

Klubbvatten från Adwater är profilvatten som syns!

Vatten – livets källa, och idrottarens bästa vän. Alla idrottare vet hur viktigt det är att hålla rätt vätskebalans under träning och tävling. Profilvatten med er förenings logga är även en uppskattad av besökare på match och tävling. Därför presenterar Adwater med stolthet ettsortiment särskilt anpassade för idrottsföreningar.

Besökare har en vilja att betala mellan 5-10kr extra för en vattenflaska om den tydligt bär föreningens logo och ger extra stöd till klibben.

Varför välja Adwater?

  1. Anpassade för er förening:
    Med möjligheten att trycka föreningens logotyp på flaskorna blir de inte bara en törstsläkcare utan också en symbol för sammanhållning och laganda.

  2. Inkomstkälla för Föreningen: Genom att sälja våra vattenflaskor i kafeterian eller vid event, kan din förening generera ytterligare intäkter.

  3. Perfekt för Sponsorer: Överraska era sponsorer med en personlig vattenflaska! Ett utmärkt sätt att stärka relationen med dem och visa uppskattning.

  4. Miljövänligt Val: Med återanvändbara vattenflaskor visar din förening att ni bryr er om miljön och tar ett steg mot en mer hållbar framtid.

Specialerbjudande från Adwater

Det slutar inte där! Adwater förstår vikten av lokal idrott och gemenskap. Därför är vi intresserade av att sponsra föreningar som väljer att samarbeta med oss. Köp vattenflaskor från oss, och vi diskuterar gärna ett skräddarsytt sponsorpaket just för din förening.

Gör en investering inte bara i era idrottarens hälsa, utan också i föreningens framtid. Med Adwaters vattenflaskor får ni en produkt som håller hög kvalitet, stärker er identitet, och erbjuder möjligheter till nya samarbeten.

Välj Adwater – För Idrott. För Gemenskap. För Framtiden.