Återförsäljare

Genom att vara återförsäljare får du tillgång till all vår expertis kring profilerad dryck!

Adwater grundades 2010 och är idag en av de största producenterna och leverantörerna utav prodilerad dryck i Skandinavien till återförsäljare. Hos oss får ni ett professionellt och varmt bemötande med en hög servicegrad så att vi tillsammans med er skapar lösningar för era kunders behov.

Vi hjälper er att tjäna pengar på profilerad dryck genom att ha egen produktion som sänker er inköpskostnad och ger bättre marginaler.
Genom daglig produktion kan vi erbjuda snabba leveranser så att era kunder slipper vänta på leveranser och där med konsumerar mer dryck.

Alla dricker vatten, varje år konsumerar en person i snitt 25liter flaskvatten därför passar produkten perfekt på kontoret, kundeventet eller mässan!
Adwater kan hjälpa er att tjäna pengar på konsumtionen av profilerad dryck!

Adwater profilvatten antal

Antal
Vatten fr. 108st
Must/läsk fr. 108st
Energidryck fr. 120st

Adwater profilvatten Sverige

Egen fabrik
Egen daglig produktion betyder full kontroll från order till leverans.

Adwater profilvatten leverans

Leveranstider
Expressleverans inom 4 arb.dag
Snabbleverans 5-9 arb.dag
Normalleverans 10 arb.dag

Adwater profilvatten service

Service
Hjälp med layout/design
Fria korrektur
Personlig service
Lagerhantering/avrop

Största skillnaden mellan Adwater och andra leverantörer av profilvatten och reklamdryck är att vi producerar alla produkter själva i vår helt egna produktionsanläggning, vi aldrig köper in något från andra producenter eller mellanhänder.

I vår produktion fyller vi alla flaskor samt kolsyresätter och ser smak åt vattnet, läsken eller musten.
Även det viktiga med att designa, bearbeta och printa er etikett görs på plats i vår produktion innan den appliceras på flaskorna för leverans.

För att få tillverka eller etikettera livsmedel krävs livsmedelstillstånd som utfärdas av varje enskild kommun.
Detta medför årliga kontroller av verksamheten så att produktion och märkning av produkter är säker och att märkning sker enligt svensk lag. Adwater har haft livsmedelstillstånd sedan starten 2010.

Egen produktion utan mellanhänder medför bättre kvalitetskontroll över produktion och leverans men främst ett lägre pris och bättre marginaler för er som återförsäljare.

Adwater skapar dryckeslösningar för återförsäljare i hela Norden.
Sortimentet erbjuder många alternativ och har lösningar som passar oavsett om det gäller 100 flaskor till kontoret eller 100 000 flaskor till en stor marknadsföringskampanj.

Flexibelt

Oavsett vad som dyker upp så löser vi det. Egen produktionslina leder till mindre beroende av andra för att kunna göra snabba
förändringar och anpassa efter nya förutsättningar.

Snabbt

Jobba är vi inte rädda för. Leveranstid normalt inom 10arb.dagar. Snabbleverans 5-9arb.dagar eller express inom 4arb.dag.

Långsiktigt

Vi gör affärer på ett sätt som känns rätt för oss och tror på långsiktighet. Kunder ska alltid kunna lita på oss både när det gäller kvaliteten och att leverans sker som det är bestämt.

Miljömässigt

När det gäller miljön gör vi aldrig några kompromisser. Alla flaskor är tillverkade i Sverige och tappas med svenskt vatten. Adwaters pet-flaskor består av 50% återvunnen och  50% ny pet.

Livsmedelsregistrerad

Adwater är ett registrerat livsmedelsföretag och blir årligen kontrollerade av myndigheter att krav och regler uppfylls.
Företag som producerar eller etiketterar profilvatten/reklamvatten och övrig dryck måste enligt svensk lag vara godkänd livsmedelsproducent.

Vattenkvalité

Vattnet som tappas på flaska är ett av världens bästa och konsumeras av mer än 2,5 miljoner svenskar per dag. Därför är det även ett av det mest kontrollerade livsmedlen med höga kvalitetskrav.

Provtagning/analys

För att upprätthålla högsta möjliga kvalité och en säker produkt så tas regelbundna prover och analyser.

Egen produktion

Profilvattnet/reklamvattnet som Adwater saluför produceras i helt egen produktionsanläggning.
Alla flaskor fylls i den egna produktionen för att säkerställa högsta kvalité samt kortast möjliga leveranstid. Som producent av profilvatten/reklamvatten ställs det höga krav på oss gällande produktion och hållbarhet av myndigheter.

Adwaters policy är att med välmotiverade och ödmjuka medarbetare erbjuda en förstklassig produkt och helhetskoncept.
Våra återförsäljare har undantagslöst höga krav på produktkvalité och rättidiga leveranser.

Vår styrka är viljan och förmågan att möta kundernas behov av ständigt ändrade förutsättningar.

Vi är stolta över vårt goda renommé och ödmjuka inför de utmaningar som vi dagligen möter.
Adwater är helt enkelt en flexibel och anpassningsbar helhetsleverantör för profilerad dryck.

Krångliga avtal, minimigränser eller dålig kvalité är inget vi tror på, utan målsättningen är att jobba med återförsäljare som vill ha en god relation och trygghet med sin leverantör samt stor valfrihet i produktutbudet.

Använd Adwater som er profilvattenleverantör för att ni får ett bra pris, ett helhetsupplägg med bästa servicen och kvalitén!

Intressant?
Kontakta oss direkt!

order@adwater.se